Ziua Internațională a Stomatologului

Ziua Internațională a Stomatologului

Published: 09.02.2024

Ziua stomatologului 2023 Stimați medici stomatologi,

Cu prilejul Zilei Internaționale a Stomatologului, celebrată în întreaga lume pe 9 februarie, 

Vă transmitem sincere felicitări, recunoștință și apreciere pentru munca nobilă de îngrijire a sănătății orale a oamenilor. 

Voi sunteți cei care creați zâmbete sclipitoare pe fețele pacienților și le asigurați echilibrul emoțional într-o societate tot mai dominată de tendința spre frumos și perfecțiune. Ați ales o profesie dificilă și responsabilă, ce solicită multă atenție, acuratețe, talent și dezvoltare continuă, dar satisfacția și sclipirea din ochii fiecărui pacient Vă motivează, inspiră și încurajează.

Vă dorim pace și sănătate, dragoste și armonie, să vă desfășurați activitatea cu multă pasiune și dăruire, să atingeți cele mai înalte culmi profesionale și să vă bucurați de împliniri personale.

La mulți ani prodigioși!  

 

Bannerul este inspirat din desenul „Dentist”, realizat de Nichita Pîslari de la Școala de Arte Plastice din orașul Edineț - participant la concursul „Medicul - prin ochii unui copil”, ediția 2019. 

Ziua Internațională a Stomatologului
usmf
Ziua Internațională a Stomatologului
sănătatea orală
medic
Stomatologie
concurs
Medicul - prin ochii unui copil

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii