„Didactica: tradiție, actualitate, perspective” – conferință internațională

Published: 16.04.2021
21 - 
Free

 

Catedra de limba română și terminologie medicală a Universității de Stat de Medicină și Farmacie ,,Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova va participa, în calitate de partener, la cea de-a VII-a ediție a conferinței internaționale cu genericul Didactica: tradiție, actualitate, perspective. Evenimentul se va desfășura on-line, în zilele de 21 și 22 mai curent.

Lucrările conferinței vor derula în opt secțiuni, la care vor fi abordate subiecte actuale privind: Didactica învăţământului primar şi preşcolar; didactica ariei curriculare Limbă şi comunicare; didactica ariilor curriculare Matematică, ştiinţe şi tehnologii; didactica ariei curriculare Om şi societate; didactica ariei curriculare Arte; didactica Educației fizice și sportului; didactica disciplinelor medicale; didactica în învățământul universitar.

Manifestarea este organizată în parteneriat cu Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia; Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, România; Universitatea de Ştiinţe ale Sănătăţii din Kaunas, Lituania; Universitatea de Stat din orașul Penza, Federația Rusă, și Universitatea Holy Cross din Kielce, Polonia.

Lucrările în plen vor fi prezentate în limbile engleză și română.

Mai multe detalii găsiți pe: http://www.didactica-alba.org/ro/home/ 

Tel. de contact: 069 492 325, 078 455 555.

USMF
conferință online
Didactica: tradiţie, actualitate, perspective
Catedra de limba română și terminologie medicală
parteneriat internațional
didactica ariei curriculare

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii