medespera

Congresul internațional pentru studenți, doctoranzi și tineri medici MedEspera 2022

Published: 13.12.2021
12 - 
9:00
Complexului Sociocultural Universitar, et. 3, str. Nicolae Testemițanu, 25, mun. Chișinău
Necesită rezervare
înregistrare prealabilă

Medespera

Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină din Moldova și Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” organizează Congresul internațional pentru studenți și tineri medici MedEspera 2022, ediția a IX-a. Evenimentul se va desfășura în perioada 12-14 mai 2022. 

Manifestarea științifică va întruni cca 800 de participanți (cu prezență fizică și on-line) din 15 țări: România, Armenia, Cipru, India, Israel, Polonia, Turcia, Statele Unite ale Americii, Italia, Ucraina, Germania, Austria, Marea Britanie, Franța și Republica Moldova.

Inaugurarea Congresului va avea loc în data de 12 mai, cu începere de la ora 9:00, în Sala Complexului Sociocultural Universitar, et. 3 (str. Nicolae Testemițanu, 25, mun. Chișinău). La deschidere vor fi prezenți și ministra sănătății și ministrul educației și cercetării al Republicii Moldova

Programul cuprinde lecții magistrale ținute de profesori renumiți de peste hotare, sesiuni științifice pe secțiuni tematice, sesiuni de postere, workshopuri, la care participanții vor prezenta materiale științifice originale și cazuri clinice/rezultate actualizate ale cercetărilor ce nu au fost prezentate anterior la alte forumuri științifice. 

Invitați de onoare ai congresului sunt profesori și personalități notorii din domeniul medicinei: Ross Fisher și Thais Russomano (Marea Britanie), Florin Ramadani (Austria), David Heigener (Germania), Veaceslav Savan (Franța, diaspora), Răzvan Socolov, Nicolae Crisan, Eduard Liciu și Adrian Covic (România).

În cadrul lucrărilor congresului, în data de 13 mai, ora 13:30, va fi organizată o ceremonie de decernare a titlului onorific Doctor Honoris Causa a USMF „Nicolae Testemițanu” dlui Prof. Dr. Adrian Covic, prorector pentru cercetare științifică la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași.

Ceremonia de închidere a Congresului și de premiere va avea loc sâmbătă, 14 mai, ora 11:30, în Sala Complexului Sociocultural Universitar.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul congresului: https://medespera.asr.md/ro

Ajouter au calendrier 2022-05-12 06:00:00 2022-05-12 06:00:00 Congresul internațional pentru studenți, doctoranzi și tineri medici MedEspera 2022 Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
asrm
MedEspera 2022
Association of Medical Students and Residents
congres
cercetare

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii